Jo mindre virksomheder, des lavere digital sikkerhed

Digitale sikkerhedsforanstaltninger forbedret hos danske virksomheder

En ny analyse afslører, at små og mellemstore virksomheder i Danmark har styrket deres digitale sikkerhed. Dog viser det sig, at de mindste virksomheder stadig halter bagefter og derfor er mere sårbare over for cyberangreb.

De danske virksomheder har taget digital sikkerhed seriøst, og en betydelig stigning i antallet af virksomheder, der har implementeret afgørende it-sikkerhedsforanstaltninger, er blevet observeret.

Jo mindre virksomheder, des lavere digital sikkerhed

Analysen afslører en tydelig tendens: Jo mindre virksomheder, desto lavere er den digitale sikkerhed. I de mindste virksomheder med 5-9 ansatte er det næsten hver tredje virksomhed, der ikke anvender de to grundlæggende it-sikkerhedsforanstaltninger. I modsætning til andre SMV’er har de mindste virksomheder ikke implementeret flere it-sikkerhedsforanstaltninger siden 2019.

Kilde: digmin.dk
Jo mindre virksomheder, des lavere digital sikkerhed

Cookies & personoplysninger

Vi anvender Cookies for at give dig den bedste oplevelse, samt indsamle data til forskellige formål, herunder: Funktionalitet, Statistik og Marketing. Hvis du tillader dette skal du trykke Accepter på knappen herunder.